Neymar en PSG boos op Kuipers

Neymar en PSG boos op Kuipers

7 november 2018, 09:27

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain-aanvaller Neymar heeft na het 1-1-gelijkspel tegen Napoli in de Champions League zijn ongenoegen geuit over de manier waarop Björn Kuipers de wedstrijd geleid heeft. Hij kreeg bijval van teamgenoten en trainer Thomas Tuchel.

,,De scheids heeft dingen geroepen die hij nooit had mogen zeggen. Het was respectloos", zei Neymar na afloop in de mixed zone tegenover ESPN. ,,Ik wil zijn woorden niet herhalen. Maar iemand van bovenaf zou moeten ingrijpen. Op het veld wordt ons gevraagd respect te tonen in de richting van de scheidsrechters. Dan zou het andersom ook zo moeten zijn."

Tuchel was vooral ontevreden over de beslissingen van Kuipers. ,,Voorafgaand aan het doelpunt van Napoli was het buitenspel", aldus Tuchel. ,,Daarna verdienden we een penalty na een overtreding op Juan. Die beslissingen zijn lastig te accepteren. We misten een beetje geluk."

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi deed ook zijn zegje. ,,We hebben twee punten verloren door fouten van de arbiter. We hebben snel de VAR nodig."

Bron: © 2018 ANP

Deel dit artikel