Hoe Hansie ooit gecockblockt werd door Linda de Mol

Hoe Hansie ooit gecockblockt werd door Linda de Mol

10 januari 2019, 16:23

Ooit was niemand minder dan Hans Kraaij jr. nog presentator van kwaliteitsprogramma's op SBS 6. In de Story vertelt Hansie Hansie een vurige anekdote over deze periode, waarin hij op een beruchte avond zich bijna overgaf aan twee dames.

"Linda de Mol, Wendy van Dijk en ik zaten een keer in een hotel in Zuidlaren in Groningen voor het programma Domino D-Day. Daar was werkelijk niets te beleven. We dronken een wijntje in de hotelbar en zaten een beetje duf voor ons uit te kijken, totdat om 0:30 uur twee bloedstollend mooie vrouwen binnenkomen."

"Op de terugweg van de wc hielden ze me staande en ik raakte met ze in gesprek. Ik ging bij ze aan het tafeltje zitten en ze zaten behoorlijk met me te flirten. En dan heb ik het niet meer. Ik ben ook maar een man. Ik wist niet zo goed hoe ik daar nu weer zonder kleerscheuren uit kon komen. Linda de Mol zag het allemaal gebeuren en greep op vakkundige wijze in. Linda stond achter me met de sleutel van mijn kamer. Die had ze gehaald bij de receptie. Lief lachend zei ze: Ga je mee, schat? We moeten morgen vroeg op. Ik kon niks anders doen dan me verontschuldigen bij de meiden en achter Linda aan naar mijn kamer lopen. Ze nam me mee naar binnen en terwijl ze tegen de deurpost leunde, zei ze streng: Uitkleden en nu niet meer je kamertje uitkomen, hè! Ik kleedde me uit, ging braaf in bed liggen. Wat een vrouw."

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=oPfnNysbWt8

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=4tR02GH6zRU

Deel dit artikel